Tinc una mascota! (Llibres Infantils I Juvenils - El Bosc De Colors)

Tinc una mascota Llibres Infantils I Juvenils El Bosc De Colors Tinc una mascota Amb unes fotografies i uns dibuixos molt divertits i tendres mostrem tota una galeria de mascotes gossos gats conills cavalls h msters amb les quals de ben segur que els nens i

 • Title: Tinc una mascota! (Llibres Infantils I Juvenils - El Bosc De Colors)
 • Author: Estel Baldó
 • ISBN: 8448932730
 • Page: 311
 • Format:
 • Tinc una mascota Amb unes fotografies i uns dibuixos molt divertits i tendres, mostrem tota una galeria de mascotes gossos, gats, conills, cavalls, h msters , amb les quals de ben segur que els nens i les nenes se sentiran molt identificats Per afavorir la lectura aut noma dels petits lectors, cada doble p gina presenta el text de manera breu i escrit amb dues modalitats de lletra de pal i lligada.

  • [PDF] Tinc una mascota! (Llibres Infantils I Juvenils - El Bosc De Colors) | by ☆ Estel Baldó
   311 Estel Baldó
  Tinc una mascota! (Llibres Infantils I Juvenils - El Bosc De Colors)

  About “Estel Baldó

  • Estel Baldó

   Estel Baldó Is a well-known author, some of his books are a fascination for readers like in the Tinc una mascota! (Llibres Infantils I Juvenils - El Bosc De Colors) book, this is one of the most wanted Estel Baldó author readers around the world.

  526 thoughts on “Tinc una mascota! (Llibres Infantils I Juvenils - El Bosc De Colors)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *